Disney+'dan Türkiye sürprizi: Çok yakında gelecek

Disney+'dan Türkiye sürprizi: Çok yakında gelecek

Disney ve Warner Bros. Discovery, işbirliklerini daha da güçlendirerek bir yayın paketi sunacaklarını duyurdu. İki şirket, ABD'deki kullanıcılara Disney+, Hulu ve Max aboneliklerini bir arada ödeme seçeneğiyle sunacak.

Disney, bu yaz Warner Bros. Discovery ile işbirliğini genişleterek yeni bir yayın paketi sunacak. Şirketler, ABD'deki kullanıcılara Disney+, Hulu ve Max aboneliklerini bir arada ödeme seçeneğiyle sunacaklarını duyurdu. Disney+ içindeki Hulu, Disney'in geçen yılın sonlarında Hulu'nun tam sahipliğini almasından kısa bir süre sonra beta sürümünden çıktı. Reklamsız bir Hulu ve Max aboneliği aylık 20 ABD doları ve reklamsız bir Max aboneliği ise aylık 16 ABD doları tutarında. Muhtemelen üç hizmeti de içeren bir paket, bu fiyattan daha düşük olacak ve izleyicilere daha düşük bir maliyet için reklamlı seçenekler sunulacak.

disney-turkiye-fiyatlarina-rekor-zam.jpg

Disney'in ESPN'i, Fox Sports ve Warner Bros. Discovery ile birlikte bir spor yayın hizmeti başlatmak için de çalışıyor. Şubat ayında duyurulan bu ortaklık, NFL, MLB, NHL ve NBA maçları dahil olmak üzere her iki şirketin de sahip olduğu tüm ağlardan spor etkinliklerini yayınlayacak.

Warner Bros. Discovery'nin Küresel Yayın ve Oyunlar CEO'su ve Başkanı JB Perrette, yeni teklifin tüketicilere en iyi eğlence koleksiyonunu en iyi değerle sunacağını ve abone sayısını artırarak elde tutma oranını artıracağını belirtti. Disney, Disney+, Hulu ve ESPN+ paketinden olumlu sonuçlar aldı, bu yüzden benzer tekliflerin geleceğini öngörebiliriz.

disney-latin-america.jpg

Şirketler henüz yeni ürünlerinin fiyatını ve çıkış tarihini açıklamadı ancak ürünün yayın platformlarının web sitelerinden satın alınabileceği ifade edildi. Ayrıca, abonelerin zaten bir veya daha fazla hizmete sahip olmaları durumunda, paketi ek ödeme karşılığında almak için bildirim alabilecekleri belirtildi.