Diskalifiye olmuştu! Simge Kısmetse Olur yarışmacılarına dair çarpıcı ifşalarda bulundu!

Diskalifiye olmuştu! Simge Kısmetse Olur yarışmacılarına dair çarpıcı ifşalarda bulundu!
Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün her bölümüyle ayrı bir kaos, ayrı bir entrikaya sürüklendiğimiz yapıma Simge Nur Erkoç programdan diskalifiye olmasıyla yarışmaya damgasını vurmuştu. YouTube 'gıybet mi?' kanalına konuk olan Simge, Kısmetse Olur yarışmacılarına dair çarpıcı iddialarda bulundu.

ŞAHİN YILDIZ/GÜNBOYU

Sosyal medyayı skandallarıyla kasıp kavuran yarışmada tansiyon düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda yarışmadan diskalifiye edilen Simge, YouTube programına konuk oldu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Simge birkaç yarışmacı hakkında da çarpıcı iddialarda bulundu.

Simge, Kısmetse Olur''dan ayrılmasının ardından hem elenen ve diskalifiye olan hem de hala yarışmada bulunan isimler hakkında peş peşe çarpıcı iddialarda bulundu.

Yarışmadan diskalifiye edilmediğini açıklayan Simge kendi istediğiyle yarışmadan ayrıldığını söyledi. Simge elenmesinde Rotinda''nın da bir etkisinin olmadığını ifade etti.

Şeyda''nın kuliste kendisine ''o....u'' dediğini ileri süren Simge''nin açıklamaları herkesi şaşkına çevirdi. Simge, Şeyda''nın kendisini telefonla arayarak programdan aldıkları paranın yetmediğini ve ''restoranda zengin adamlar mı düşürsek?'' dediğini söyledi.

Şeyda konuk olduğu programda şu ifadeleri kullandı:

“Ulan sen beni telefondan arayıp ta bu paralar bize yetmiyor zengin adamlar mı düşürsek restoranta karşılıklı masa tutturup karşılıklı bakışsak mı diyen sen değil misin bakışmaya para veriyorlar kaaanka diyen kimdi. Hadi bunu bi bana söyle hayır ben mişim ya.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar