Direksiyon yerine patates kullandı: Ölüme böyle meydan okudu

Direksiyon yerine patates kullandı: Ölüme böyle meydan okudu

Sosyal medyada viral olan bir olay, bir araç sürücüsünün dikkat çekici ve tehlikeli bir davranışını sergilemesiyle gündeme geldi. Sürücü, araç kullanırken direksiyon yerine patates kullandığı görüntüleri paylaştı.

Sosyal medyada hızla yayılan bir video, bir araç sürücüsünün dikkat çekici ve tehlikeli bir davranışını sergileyerek gündeme oturdu.

11.jpg

Görüntülerde, sürücünün araç kullanırken direksiyon yerine elinde bir patates tuttuğu ve aracı bu patatesle kontrol etmeye çalıştığı görülüyor.

333.jpg

METAL ÇUBUKLA KONTROL ETMEYE ÇALIŞTILAR

Benzer bir olay da geçtiğimiz yıllarda Bilecik'te meydana geldi. 11 SH 337 plakalı otomobil, Ertuğrulgazi Mahallesi Yediler Caddesi'nde sürücüsü U.Ş. tarafından kontrol ediliyordu. Ancak araç, kontrolden çıkarak su isale hattı istinat duvarına çarptı.

oguzhan-2018-mayis-otomobil-2.jpg

Kaza sonucunda sürücü U.Ş. ve aynı araçta bulunan F.Ş. yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince hemen Bilecik Devlet Hastanesine sevk edildi.

oguzhan-2018-mayis-otomobil-1.jpg

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde ise aracın direksiyon mekanizmasının olmadığı ortaya çıktı. Rot miline bir somunla bağlanmış yassı metal parça ile aracın kontrol edildiği belirlendi.