Direğe asılı poşette bebek cesedi bulundu

Direğe asılı poşette bebek cesedi bulundu
İstanbul Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde belediye temizlik işçileri, çöp konteynerinin yanındaki elektrik direğinde asılı bir poşette yeni doğmuş erkek bebek cesedi buldu.

DHA''nın haberine göre, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri poşet içinde bırakılan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri yeni doğmuş bebeği poşet içinde bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Selahaddin Eyyubi Mahallesi''nde dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 1524 Sokak''ta görevli belediye temizlik işçileri çöp konteynerinin yanındaki direkte asılı bir poşet buldu. Direkte asılı poşetin içine bakan temizlik işçisi, yeni doğmuş bebek cesedi görünce durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede poşet içine bırakılan bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu ve yeni doğduğu için göbek kordonunun olduğu ayrıca başında da darbe izlerinin bulunduğu tespit edildi.

Sağlık ekipleri poşet içine bırakılan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olayın yaşandığı sokakta geniş güvenlik önlemi alarak bölgedeki kamera görüntülerini inceledi. İncelemelerin ardından hayatını kaybeden bebeğin cansız bedeni ambulans ile Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar