Dimitris Itoudis'ten Raul Neto sonrası transfer açıklaması

Dimitris Itoudis'ten Raul Neto sonrası transfer açıklaması
Fenerbahçe Beko koçu Dimitris Itoudis, Sarı lacivertlilerin 75-60 galip ayrıldığı Zenit maçı sonrası önemli bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe başantrenörü Dimitris Itoudis, talihsiz sakatlık yaşayan Raul Neto hakkında ve gelecek transferlere ilişkin konuştu.

TRT Spor'a konuşan Dimitris Itoudis şunu aktardı:

"Raul Neto, Fenerbahçe'de oynamak için çok motiveydi. Maalesef Milli Takımda şanssız şekilde sakatlandı. Şu an mevcut kadroyla yola devam ediyoruz ama Fenerbahçe olarak her zaman transfer piyasasında arayışlarımızı sürdürüyoruz."

NE OLMUŞTU?

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Brezilyalı oyun kurucu Raul Neto ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

8 yıllık NBA veteranı, FIBA 2023 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ülkesi Brezilya'nın İran ile karşılaştığı grup etabı maçında talihsiz bir an yaşamış ve kenara gelmişti.

Daha sonrasında Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada oyuncunun sağ diz tendonun koptuğu ve oyuncunun tedavi olacağı söylenmişti.

Neto'nun sakatlığı için 5-6 ay arası sahalarda uzak kalır denilirken, Macijauskas lakaplı basketbol muhabiri Mert, oyuncunun sezonu kapattığını öne sürmüştü.

Başka bir kaynak Fenerbahçe’nin Raul Neto ile sözleşmesini feshedip yerine yeni bir oyun kurucu baktığını söylemişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar