Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın cezaevindeki ilk görüntüsü ortaya çıktı

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın cezaevindeki ilk görüntüsü ortaya çıktı
Kasım ayından bu yana cezaevinde tutulan Engin Polat'ın cezaevinden görüntüleri sonunda gün yüzüne çıktı.

Sosyal medyada lüks yaşam tarzıyla başlarına iş açan güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunuyor.

Anadolu Adliyesi'nde, Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat dahil diğer tutukluların durumu incelenmişti. Suçlamalar arasında malvarlığının kara para aklama, yasa dışı bahis gibi suçları içermesi nedeniyle her biri için ayrı ayrı tutukluluk kararı alınmıştı.

q1.webp

SON GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Polat çiftinin cezaevi süreci kamuoyunun merakıyla takip edilirken, Engin Polat'a ait yeni bir görüntü gün yüzüne çıktı. Engin Polat'ın cezaevindeki son durumunu yansıtan bir fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.

q2.webp

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, lüks yaşamının her anını takipçileriyle paylaşarak büyük bir ilgi görmekteydi. Ancak, uçak kiralamaları, saçına dolarlarla yapılan buketler ve son olarak günde 750 bin TL harcadığını iddia etmesi, Polat çiftinin adeta başını derde soktu. Dilan Polat'ın tartışmalı açıklamalarının ardından Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) tarafından inceleme başlatıldı.

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da gerçekleştirilen operasyon ve sonrasındaki operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat dahil olmak üzere toplamda 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

İşte Engin Polat'ın o görüntüsü:

e1.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar