Dilan Polat'ın cezaevinden isteği ne oldu! Cezaevinde 'sosyetik hırsız' kavgası

Dilan Polat'ın cezaevinden isteği ne oldu! Cezaevinde 'sosyetik hırsız' kavgası
Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat ve ablası Sıla Doğu, cezaevinde kavga çıkardı. Dilan Polat’ın, cezaevine adapte olamadığı yemek yemediği için bağışıklık sisteminin çöktüğü ortaya çıktı.

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu, Marmara Cezaevi'nde örgüt suçlularının konulduğu 9 numaralı yüksek güvenlikli 30 kişilik koğuşta kalıyor. Dilan Polat'ın beğenmediği için yemek yemediği ve çok sigara içtiği, bu yüzden bağışıklık sisteminin çöktüğü ortaya çıktı.

KİMSEYLE KONUŞMUYOR

Cezaevinde haftada en fazla 2 bin 500 TL harcayabilen Dilan Polat, ayda üç kez kapalı, bir kez de açık görüşe çıkabilecek. Posta gazetesinin haberine göre, ağrıları nedeniyle doktora üç kez muayene olan Polat’a orta kulak iltihabı teşhisi konuldu. Polat, koğuşta da kimseyle konuşmuyor.

aw066351-09-uu3p.webp

TEK KİŞİLİK HÜCREYE GEÇME İSTEĞİ RED EDİLDİ

Tek kişilik hücreye geçme isteği kabul edilmeyen Dilan Polat'ın bütün gün koğuşta pijamayla dolaştığı, soruları cevapsız bıraktığı öğrenildi. Sıla Doğu'nun da psikiyatri servisine başvurarak yeşil reçeteli ağır depresanlar istediği bilgisine ulaşıldı.

"SOSYETİK HIRSIZLAR DA BURADA"

Sıla Doğu ile diğer tutuklular arasında bir de kavga yaşandı. Havalandırma saatinde bir tutuklu, Sıla Doğu'ya "Sosyetik hırsızlar da burada" diye laf attı. Buna sinirlenen Sıla Doğu, kadın tutuklunun üzerine yürüdü. İnfaz koruma memurları, kavgayı güçlükle ayırdı.

Dilan Polat'ın geçtiğimiz aylarda seslendirdiği 'Enercii' şarkısı, Youtube'da 100 milyon izlenmeye ulaştı. Polat şimdiden 5 milyon lira gelir elde etti. Türkiye'de en fazla izlenenler arasında bir numarada olan klip, 100 milyon rakamına ulaştı.

aw066351-10-qm0u.webp

Bu rakam müzik dünyasında şaşkınlıkla karşılandı. Çünkü sanatçıların bu rakama ulaşması bir rüya. Şu an itibarıyla Dilan Polat tek bir platformdan yaklaşık 5 milyon liralık gelir elde etmiş durumda. Bu arada klip, tüm dünyada da ilk 10 listesine girdi.

aw066351-12-mrer.webp

aw066351-11-mohh.webp

aw066351-14-jzke.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar