Dilan Polat ve Engin Polat'ın cezaevleri ayrıldı

Dilan Polat ve Engin Polat'ın cezaevleri ayrıldı
Kara para aklama suçlamaları nedeniyle tutuklanan ve uzun süre gündemden düşmeyen sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat'a ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Aralarında Engin Polat'ın da bulunduğu erkek tutuklular başka cezaevine sevk edildi.

Habertürk'ten Ceylan Sever'in bildirdiğine göre, Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve Polat ailesinin diğer birçok üyesinin de aralarında bulunduğu toplamda 14 şüpheli, 5 Kasım tarihinde "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "Vergi usul kanununa muhalefet", "Mal varlığı değerlerinin meşru kaynağını gizleme", "Spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli veya müşterek bahis ya da şans oyunlarıyla bağlantılı olarak para nakline aracılık etme" gibi suçlamalardan dolayı tutuklanarak İstanbul Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne gönderilmişti.

ENGİN VE SEZGİN POLAT ÇORLU’YA GÖNDERİLDİ

Tutuklanmalarının ardından geçen 11 günün ardından erkek şüphelilerden Engin Polat ile babası Sezgin Polat Çorlu Cezaevi'ne, Engin Polat’ın erkek kardeşi Alper Kürşat Polat ile avukat ve mali müşavir Ahmet Gün’ün akrabası Zekayi Tepe ise Kocaeli Cezaevi’ne sevk edildi.

ERKEK VE KADIN TUTUKLULARIN CEZAEVİ AYRILDI

Engin Polat’ın kardeşi Can Polat, amcası Halit Polat ve dayısı Metin Yılmaz ise Dilan Polat’ın erkek kardeşi Can Doğu ile birlikte Tekirdağ Cezaevi’ne nakledildi. Erkek tutukluların bu cezaevine sevkiyle birlikte Marmara Cezaevi’nde Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu gibi kadın tutuklular kalmış oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar