Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni gelişme! 27 şirket için harekete geçildi

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni gelişme! 27 şirket için harekete geçildi
Kara para aklama suçlamalarıyla gündeme gelen ve haklarında başlatılan soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin 27 şirketine resmi olarak kayyum atandı.

Medyascope'un haberine göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Polat çifti ve ailelerine ait 27 şirket için kayyum atanmasını talep etmesi ve mahkemenin bu talebi kabul etmesi sonrasında süreç başladı.

Söz konusu şirketler arasında Dilan Polat Güzellik ve Kozmetik Hizmetleri, Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi, Dipomed Metikal Kozmetik, Dilan Mücevherat, Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi, Sıla Doğu Güzellik Kozmetik, Sinem Sıla Doğu Güzellik Kozmetik ve Rise And Shine Kozmetik gibi isimler yer almaktadır. Kararlar, 14 Kasım 2023 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayımlandı.

polat.png

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) kayyum olarak atadığu isimler şöyle: Mehmet Nihat Arcagök, Bülent Girgin, İcat Sayda, Gülşen Altınay, Münevver Gökgün Akkaya, Elif Düzen Özomay, Halil İbrahim Akyıldız, Ahmet Miraç Akmen.

İşte Dilan Polat Güzellik ve Kozmetik Hizmetleri, Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi‘ye atanan kayyumları gösteren Ticaret Sicil Gazetesi’nin ilgili sayısı.

dp.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar