Dilan Polat nezarethanedeyken sosyal medyadan paylaşımları kimin yaptığı ortaya çıktı

Dilan Polat nezarethanedeyken sosyal medyadan paylaşımları kimin yaptığı ortaya çıktı
Dilan Polat'ın gözaltındayken sosyal medyayı aktif olarak kullanması dikkat çekmişti. Yapılan soruşturmada ilk tespitlere göre paylaşımların kimin yaptığı tespit edildi.

Dilan Polat’ın, gözaltındayken X hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekmişti. Dilan Polat nezarethanedeyken sosyal medyadan paylaşımları kimin yaptığı ortaya çıktı.

Kara para aklama iddiasıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ile eşi Engin Polat, İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı. Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu "İfademizi vereceğiz, o kadar" demiş ve basın mensuplarının "Kanıtları yok ettiğiniz iddia ediliyor, ne diyeceksiniz" sorusuna ise "Ne kanıtları yok etmesi" ifadelerini kullanmıştı.

CİLDİ İÇİN VİTAMİN İSTEDİ

Türkiye'nin konuştuğu operasyonda Dilan ve Engin Polat'ın emniyetteki işlemleri devam ederken Dilan Polat'ın gözaltındayken cildi için vitamin istemesi ise gündem olmuştu.

EL KONULAN 13 ARAÇ SERGİLENDİ

Soruşturma kapsamında el konulan araçlardan 13 tanesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde sergilenmişti.

PAYLAŞIMLAR POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

Kanal D Haber'in haberine göre Dilan Polat gözaltındayken sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşımlar yapılmıştı. Polat gözaltındayken paylaşımları nasıl yaptığı merak konusu olmuştu. Söz konusu paylaşımlar sonrasında polis harekete geçti. Polat'ın hesabından yapılan paylaşımların ilk tespitlere göre bir kadın asistanı tarafından yapıldığı öğrenildi.

640xauto-001.webp

78.jpg

898.jpg

hy.jpg

u.jpg

88i.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar