Dijital habercilikte yeni boyut: Haberler artık 360 derece

Dijital habercilikte yeni boyut: Haberler artık 360 derece
Dijital habercilikte farklı bir ürün çıkartan Haberler.com, web sitesine 360 derece görüntü sağlayan videolar yüklemeye başladı. İlk uygulama, Haberler.com tarafından deprem bölgesinde çekilen 360 derece videolarla başlatıldı. Bu videolar sanal gerçeklik gözlükleri ile izlenebilecek.

Türkiye''nin önde gelen haber sitelerinden biri olan Haberler.com, dijital habercilik alanında önemli başarılar elde ediyor. Şirket, 2006 yılından bu yana geniş bir okuyucu kitlesine sahip ve yeni teknolojilere hızlı bir şekilde adapte oluyor.

HABERCİLİKTE YENİ BOYUT

Şirket son olarak, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen bölgelerde 360 derece video çekimleri yaparak sanal gerçeklik gözlükleri ile izlenebilecek videolar üretti. Bu gelişme, dijital haberciliğin yeni bir boyutu ve geleceği olarak kabul ediliyor. Dijital dünyanın hızlı değişimlerine ayak uydurarak her zaman yeni teknolojileri yakından takip eden şirket, bu teknolojileri haberlerini sunmak için kullanıyor. Sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik, yapay zeka gibi yeni teknolojileri haberleştirerek okuyucularına sunan şirket dijital habercilik alanında öncü bir konumda bulunuyor.

BENZERSİZ DENEYİM

Haberler.com Genel Müdürü Sümeyra Teymur, konu hakkında yaptığı açıklamalarda, "Dijital dünya, her geçen gün daha da hızlı bir şekilde değişiyor ve biz de bu değişimlere ayak uydurarak okuyucularımıza en kaliteli ve en yenilikçi haberleri sunmaya çalışıyoruz. Yeni teknolojileri yakından takip ederek, bunları haberleştirmede kullanıyoruz ve okuyucularımıza benzersiz bir deneyim sunuyoruz. Dijital haberciliğin geleceğine yön vermek istiyoruz" dedi.

Şirketin bu başarılı dijital habercilik yaklaşımı, geniş kitlelere ulaşarak büyümesine ve başarısını sürdürmesine imkan sağlıyor. Sümeyra Teymur liderliğindeki ekip, gelecekte de dijital habercilik alanında öncü bir konumda kalmayı hedefliyor. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar