Devlet Hastanesi'nde çarşaflı kadınlara hakaret etti: O söze kahkaha attı!

Devlet Hastanesi'nde çarşaflı kadınlara hakaret etti: O söze kahkaha attı!
Trabzon Of'ta iddiaya göre Devlet Hastanesi'nde bir kadının, çarşaflı kadınlara hakaret etmesi sonrasında kadınlar arasında tartışma çıktı. Çarşaflı kadınların, hakarete karşı "Yobazın" tepkisini vermesine ise yaşlı kadın kahkaha attı.

Günboyu Haber Merkezi

Kadınlar arasında giyim tercihi nedeniyle ortaya çıkan tartışmaya bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre Trabzon Of Devlet Hastanesi'nde, yaşlı bir kadın, muayene sırası beklerken karşısındaki çarşaflı kadınlara giyimleri nedeniyle hakarete varan ifadeler kullandı.

Tartışmanın başlamasına neden olan yaşlı kadın, çarşaflı kadınların görünümüyle alay ederek "Pislikler, hayvanlar, öküzler, zırdeliler..." gibi ağır ifadeler kullandı.

LAİKLİĞİ YANLIŞ ANLAYANLAR

Tartışmayı videoya çeken bir başka kadın ise "Saygı duyacaksın, sensin terbiyesiz Ne istiyorsun?" sözleriyle karşılık verdi. Hakarete uğrayan kadınlarsa yaşlı kadına "Yobazsın" tepkisinde bulundu.

Çarşaflı kadınlara hakaret eden yaşlı kadın, "Yobazsın" karşılığına şaşırarak kahkaha atarken Türkiye'deki laikliği de yanlış anladığını belli etti.

Kadınlar arasındaki gereksiz tartışma, hastanede sıra bekleyenler ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle büyümeden sonlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar