Devlet Bahçeli'nin sözlerine İYİ Partili Ahmet Çelik'ten sert yanıt!  

Devlet Bahçeli'nin sözlerine İYİ Partili Ahmet Çelik'ten sert yanıt!  
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler..." şeklindeki sözlerine İYİ Partili Ahmet Çelik'ten çok sert yanıt geldi. 

Ahmet Çelik'ten Bahçeli'ye sert yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gazetecilere ve siyasetçilere düzenlenen saldırılarla ilgili "Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler veya sudan sebeplerle ve kişisel anlaşmazlıklarla husumet çemberine sıkışanlar tavsiyem odur ki suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar" ifadelerini kullandı. 

Bahçeli'nin bu ifadelerine İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik'ten sert yanıt geldi. 

Çelik şunları yazdı: 

"Sayın Dr. Devlet Bahçeli; bugünkü grup konuşmanızda gazetemiz Yeniçağ'ın Ankara Temsilcisi Sn. Orhan Uğuroğlu'na yapılan saldırıyı değerlendirirken saldırının tarafı olmadığınızı nasıl söyleyebilirsiniz?.. 

19 yıllık yayın hayatında Yeniçağ yönetici ve yazarları ile gazete binamız defalarca saldırıya uğradı. Haziran 2018'de  gazetelere verdiğiniz tam sayfa ilanlarla gazetemiz ve yazarlarını hedef gösterdiniz, yapılan saldırıları üstlendiniz.

Bugüne kadar gazetemize yapılan saldırıların azmettiricisi sizsiniz Sn. Dr. Devlet Bahçeli... Bu gerçeği bir kez daha kamuoyunun takdirlerine sunuyorum."

ahmet-celik-tweet-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar