Dev derbi öncesi Ricardo Quaresma'dan sürpriz! Beşiktaş için İstanbul'a geldi

Dev derbi öncesi Ricardo Quaresma'dan sürpriz! Beşiktaş için İstanbul'a geldi
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, eski takımının Fenerbahçe ile oynayacağı derbiyi izlemek için İstanbul'a geldi.

Trendyol Süper Lig'in heyecanla beklenen 15. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak derbi öncesi, Tüpraş Stadı'nda gerçekleşecek müsabakaya dair heyecan artıyor. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği bu önemli maç öncesinde futbolseverlerin merakla beklediği gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş cephesinde, takımın efsane ismi Ricardo Quaresma'dan sürpriz bir hamle geldi. Quaresma, maç öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'ye geldiğini duyurdu. Beşiktaş taraftarları, sevilen futbolcuyu ve ailesini İstanbul'a gelişlerinde İstanbul Havalimanı'nda coşkulu bir şekilde karşıladı.

Beşiktaş'ın eski yıldızının derbiyi izlemek için Türkiye'ye gelmesi, siyah-beyazlı camiada büyük bir heyecan yaratırken, Quaresma'nın Beşiktaş'a hangi görevle geleceği ise merak konusu oldu. Taraftarlar, Quaresma'nın takıma olan katkılarına ve etkileyici performansına odaklanarak, derbi öncesinde olumlu bir hava yakaladı. Futbolseverler, bu beklenen müsabakada heyecan dolu anlara tanıklık etmeye hazırlanıyor.

quresma.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar