Derya Uluğ konserinde Galatasaray'a küfretti iddiası! Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi

Derya Uluğ konserinde Galatasaray'a küfretti iddiası! Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi
Pop müziğin sevilen isimlerinden Derya Uluğ'un son konserinde Fenerbahçeli taraftarların Galatasaray'a küfrettiği iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği konserde "Şinanay" şarkısını seslendiren Derya Uluğ'un performansı sırasında yaşanan bir an, sosyal medyada tartışma yarattı. Fenerbahçe taraftarlarının iddiaya göre Galatasaray'a hakaret ettiği görüntülerin paylaşılmasıyla birlikte Uluğ'a tepki yağdı.

Sosyal medyada dolaşan videonun kesilmiş ve manipüle edilmiş olduğunu belirten Uluğ, olayın gerçek yüzünü ortaya koymak adına orijinal görüntüleri paylaştı.

Uluğ, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Sosyal medya insanı yanıltmaya, insan da gördüğüne inanmaya çok müsaittir. Gördüğünüz bir video üzerinden, birini haksızca, hiç tasvip etmediği bir şeyi yapmış gibi göstermenin kime ne zaman ne faydası olmuştur ki? Rekabet güzel şey ama saygı çerçevesinde. Buyurun videonun editlenmemiş, orijinal hali…"

Bu açıklamaların ardından Fenerbahçeli taraftarlar da Derya Uluğ'a destek vererek, "Kimseyi ikna etmek zorunda değilsin” dediler.

65dc60deca8c6254-w1200xh1566.webp

65dc610d33971507-w1200xh1162.webp

65dc618bd5b13982-w1200xh1200.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar