Derya Bulut kimdir? MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut kaç yaşında, nereli?

Derya Bulut kimdir? MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte partilerin adayları da belli olmaya başladı. MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut oldu. Peki Derya Bulut kimdir? MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut kaç yaşında, nereli?

Derya Bulut kimdir?

Cumhur İttifakı, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kırklareli Belediye Başkan adayı olarak Derya Bulut'u gösterdi. Peki Derya Bulut kimdir? MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut kaç yaşında, nereli?

DERYA BULUT KİMDİR?

Derya Bulut, 1981 yılında Kırklareli'nde doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini de Kırklareli'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde almıştır. Mezun olduktan sonra Kırklareli'nde bir özel dershanede öğretmenlik yapmıştır.

Lisans eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisansını Başkent Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Siyasi kariyerine MHP'nin Kırklareli İl teşkilatında çeşitli görevlerde bulunarak başlamıştır. 2014 yerel seçimlerinde Kırklareli Belediye Başkan adayı, 2015 yılında ise milletvekili adayı olmuştur.

2015 yılına kadar MHP Kırklareli İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş ve ardından Kırklareli'den milletvekili adayı olmuştur. Derya Bulut, 31 Mart 2019'da gerçekleşen yerel seçimlerde MHP'den Kırklareli Belediye Başkan Adayı olmuştur.

2024 yerel seçimlerinde de Cumhur İttifakı'nın Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar