Derbi sonrası ortaya çıktı: Şenol Güneş'ten Okan Buruk'a tepki çeken hareket

Derbi sonrası ortaya çıktı: Şenol Güneş'ten Okan Buruk'a tepki çeken hareket
Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Şenol Güneş'in Okan Buruk'a yaptığı hareketin ortaya çıkması ile sosyal medya alevlendi.

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ-GÜNBOYU

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray''ı konuk etti. Maç, Beşiktaş''ın 3-1''lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonuçla Cimbom şampiyonluk yolunda büyük bir darbe aldı, Fenerbahçe ise rakibi ile puan farkını 3’e indirerek büyük bir şans yakaladı.

Mücadelenin 28. dakikasında bir pozisyon sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk arasında kısa süreli sözlü tartışma yaşanmış, ikili arasındaki tartışma büyümeden sonlanmıştı.

Şenol Güneş ve Okan Buruk arasında maç içinde ve sonrasında yaşananlar gündem oldu.

Güneş, Buruk hakkında yaptığı açıklamada, "Her maç kendini kaybediyor. Yanına gittim ''Sakin ol'' dedim. O da bana ''Sen de çizgiyi terk ettin'' dedi. Çizgiyi sana yardımcı olmak için terk ettim. Baktım devam ettirdiler, anladım ki bir gerginlik yapacak uzaklaştım oradan” dedi.

İnternete düşen videoda Şenol Güneş''in Okan Buruk''un yüzüne dokunarak konuştuğu ve ardından el hareketi yaptığı görüldü.

 Bu esnada tribünlerden Okan Buruk''a su şişesi de fırlatıldı. Galatasaraylı taraftarlar bu videonun ardından sosyal medyada sert paylaşımlar yaptı. 

GÜNEŞ DERBİ HAKKINDA KONUŞTU

Sabah''a açıklama yapan Güneş''in, derbi sonrası söylediklerinden satır başları şöyle: 

"Önce kendimi değiştirdim. Sonra etrafıma katkı yaptım. Ortaya prensipler koyduğunuz, bir disiplin sağladığınız zaman yol alırsınız. Ben burada tek başıma değilim. Beşiktaş Kulübü''nün bir yönetimi var. Benimle birlikte teknik kadroda görev yapan birçok isim var. Hepsi ayrı ayrı emek veriyor. Taraftarlarımız var. Onlar da bu işin en büyük parçası. Hepimiz değişiyoruz ve gelişiyoruz. Başarının abartılı ve taşıyamayacağım bir şekilde benim üzerimden verilmesini doğru bulmuyorum. Bu beni mahcup ediyor, bunun altında eziliyorum. İşimi iyi yaptığım için memnunum. Ama dediğim gibi taşıyamayacağım şekilde, her şeyi benim üzerimden vermek yanlış. Bunların etkisi altında kalmamalı. Övgü hak edilenden fazla olunca, taşınacak yük değil. Bunu iyi idare etmeyi bilmek ve altında ezilmemek çok önemli.

SAYGI ÇIKIŞI

Maçın heyecanı ile bir itiraz vardı. Ekranlara nasıl yansıdı bilmiyorum ama böyle bir algı oluşmasına alet olduğumuz için üzgünüm. Ben bütün antrenörlere saygılıyım. Aramızdaki büyütülecek bir şey değil.

EMRE VE OKAN AÇIKLAMASI 

Onlarla gurur duyuyorum. Okan da çok efendi, başarılı. Oyuncu olarak da bu işe çok emek verdi. Çalıştı, yoktan var etti. Antrenör olarak da çalıştığı tüm takımlarda çok iyi çıkış yaptı. O ve diğer arkadaşların hepsiyle gurur duyuyorum. Başarılı olanın yaşına, gençliğine bakmadan bilgisinden faydalanmak gerekir. Yeni-eski, usta-çırak ayrımı yapmamak gerek. Hepsi lazım. Mesela tıp okursunuz ama hastaneye girdiğiniz anda yaşanan tecrübe, etrafınızdaki doktorlardan öğrendikleriniz daha fazladır. Sahada da bu iş böyle. Biz tecrübelilerin de genç arkadaşlara destek olması gerek."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar