Depremzede, Erdoğan'ın yüzüne karşı söyledi: Bu enkazdan AKP'li müteahhit sorumlu

Depremzede, Erdoğan'ın yüzüne karşı söyledi: Bu enkazdan AKP'li müteahhit sorumlu
Türkiye'yi sarsan deprem felaketi sonrasında Devlet Bahçeli ile birlikte deprem bölgesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Elindeki bir not ile Erdoğan'a seslenen depremzede, AKP'li müteahhiti şikayet etti.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden günler sonra bölgeye giden AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgeden ayrılırken bir vatandaşın beklenmedik tepkisiyle karşılaştı.

Salı günü Nurdağı''na gelen Erdoğan ve beraberindeki Devlet Bahçeli''ye seslenen Ünal Yıldırım isimli bir vatandaş, Erdoğan''a, “Sayın Cumhurbaşkanım sizinle görüşmek istiyorum” diye bağırarak elindeki şikayet mektubunu vermek istedi.

Korumalar “Verin biz veririz” derken Erdoğan, vatandaşı dinlemeye başladı. Bunun üzerine vatandaş, “Sayın Cumhurbaşkanım burada CCK Konutları bir müteahhit iş yaptı. Yaptığı konutların hepsi yerle bir oldu. En büyük darbeyi ilçemizde CCK Yunus Kaya isimli kişi verdi. Bu kişi şu an yakalanmadı.” dedi.

Bunun üzerine Erdoğan yanındaki Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum''u göstererek, “Murat Bey ilgilenecek” dedi. Şikayetçi vatandaş daha sonrasında, “Cumhurbaşkanım bir şey söyleyeceğim. Valimiz buradaysa, Valimiz de burada. Sayın Süleyman Soylu''ya da dilekçemizi veriyoruz” diye devam etti.

AKP''Lİ BAŞKANIN ŞİRKETİYLE ORTAK İNŞAAT YAPTIKLARINI İDDİA ETTİ

Oda TV’de yer alan bilgiye göre, AKP Nurdağı Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Yunus Kaya’nın Nurdağı Belediyesi''nin AKP''li Başkanı Ökkeş Kavak''ın başkan seçilinceye kadar yönetim kurulu başkanlığını yapıp daha sonra kardeşi Osman Kavak''a devrettiği Kavak İnşaat ile de yapı ortaklığının bulunduğu ortaya çıktı.

CCK ve Kavak İnşaat Yapı Konut Ortaklığı''nın Elit Park Konutlarını yaptığı, Osman Kavak''ın da çok sayıda yakınıyla birlikte depremde yaşamını yitirdiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar