Deprem Uzmanı Demirtaş: Şu faylar tehlikeli demeleri trajikomik

Deprem Uzmanı Demirtaş:  Şu faylar tehlikeli demeleri trajikomik
Jeoloji Uzmanı Dr. Ramazan Demirtaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Birilerinin hiç görmedikleri faylar üzerinde şu tarihte büyük #deprem bekliyorum, o fay gerildi, bloklar dönüyor, enerjim geldi şu faylar tehlikeli demeleri trajikomik ötesi ve sadece gülüyoruz" dedi.

AHMET UNUTGAN / GÜNBOYU

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili de beraberinde etkileyen depremlerden sonra Türkiye'nin riskli bölgeleri, fay haritaları ve yapı stoğu gündemin ilk sıralarındaki yerini koruyor. Uzmanlar özellikle sosyal medya hesaplarından riskli bölgelerde ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Dr. Ramazan Demirtaş da sosyal medyada bilgilendirme yaparken, bölgelerle ilgili açıklama yapan kişilere tepki gösterdi.

Demirtaş, "Bizler sahada aylarca fayları anlamaya ve çözmeye çalışırken, birilerinin hiç görmedikleri faylar üzerinde şu tarihte büyük #deprem bekliyorum, o fay gerildi, bloklar dönüyor, enerjim geldi şu faylar tehlikeli demeleri trajikomik ötesi ve sadece gülüyoruz. Bu sadece ülkemize özgü.." ifadelerini kullandı.

deprem.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar