Deprem kahini Frank Hoogerbeets'ten Türkiye'ye korkutan yeni uyarı! "Bu bir acil durum uyarısıdır"

Deprem kahini Frank Hoogerbeets'ten Türkiye'ye korkutan yeni uyarı! "Bu bir acil durum uyarısıdır"
Daha önce Kahramanmaraş merkezli depremler dahil olmak üzere pek çok depremi önceden tahmin etmesiyle tanınan ve deprem kahini olarak bilinen Frank Hoogerbeets'ten Türkiye için korkutan yeni bir uyarı geldi.

26 Ekim 1968 tarihinde Haarlem, Hollanda'da dünyaya gelen 54 yaşındaki deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, daha önce Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve ülkemizi yasa boğan depremleri doğru tahmin etmesiyle ünlenmişti.

FARKLI BÖLGELER HAKKINDA TAHMİNLERDE BULUNUYOR

Dünya genelinde her gün farklı bölgeler hakkında deprem tahminlerinde bulunan ve dünya medyasında kendine yer bulan Hoogerbeets'ten bu defa yeni tahmin geldi.

BU BİR ACİL DURUM UYARISIDIR

Deprem tahminlerini kendi sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşan ünlü isim, yeni paylaşımında "Doğu Türkiye'ye işaret eden bu dalgalanma Şubat'taki kadar tatmin edici değil. Yani bu daha çok bir acil durum uyarısıdır. İnşallah pek bir şey olmaz." ifadelerini kullandı.

kahintwit11.png

Hoogerbeets'in dünya haritası üzerinde Türkiye'nin doğu illerini işaretlediği görüldü.

12-16 EKİM'İ İŞARET ETTİ

Deprem tarihi hakkında "Yaklaşık ne zaman olabilir?" şeklinde soru soran takipçisine ise "Tahmini kritik zaman dilimi 8 Ekim'de zaten belirtilmişti. 12-16 Ekim" diyerek Ekim ortasını işaret etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar