Deprem anında İskenderun'da olan Selçuk İnan: Kelimelerle ifade edemiyorum

Deprem anında İskenderun'da olan Selçuk İnan: Kelimelerle ifade edemiyorum
Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, deprem sırasında ailesinin yanında bulunduğu İskenderun'da yaşadıklarını anlattı. İnan, "Manzara kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar acı ve çaresizlik doluydu" dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, sosyal medya hesabından merkez üssü Kahramanmaraş olan depremle ilgili paylaşımda bulundu. Depren anında İskenderun''da ailesinin yanında olduğunu söyleyen İnan, "Bölge halkının desteğe ihtiyacı var" dedi.

İnan, 10 ilde yıkıma yol açan ve 3 bin 549 kişinin hayatını kaybetmesine, 22 bin 168 kişinin ise yaralanmasına sebep olan depremle ilgili şunları söyledi:

"Hatayspor ile oynadığımız maçtan sonra kötü hava şartları nedeniyle takım olarak geceyi Hatay''da geçirdik ve depremi yaşadık. Deprem anında bende İskenderun''da ailemin yanındaydım.

Tüm bölge halkı ile beraber bu korkutan anları bende yaşadım. Deprem sırası ve sonrası görmüş olduğum manzara kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar acı ve çaresizlik doluydu. Görmüş olduklarım ne kadar acı ise sonrası güzel ülkemin, güzel insanlarının tek yürek canla başla yardımlaşması da bir o kadar içimi ısıttı. Devletimiz her ne kadar tüm imkanlarını seferber etse de, bölge halkının çok daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu söylemek istiyorum. Hepimizin büyük-küçük, az-çok, maddi-manevi demeden destek ve birlik olma zamanı.

Depremde vefat edenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yardım bekleyen enkaz altında bulunan insanların bir an önce sağ salim çıkarılması için dua ediyorum." şeklinde ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar