Denizli'yi sis kapladı! Kartpostallık görüntüler oluştu

Denizli'yi sis kapladı! Kartpostallık görüntüler oluştu
Denizli’de dün ara ara etkili olan yağışının ardından oluşan bu sabah saatlerinde oluşan sis büyüleyici görüntüler oluşturdu.

Denizli ve ilçelerinde dün boyunca devam eden yağmurun ardından sabahın erken saatlerinde, Cankurtaran rampasından Serinhisar'a kadar olan bölüm ve Acıpayam ilçesinde yoğun sis oluştu. Dağlar arasındaki bölgeleri tamamen kaplayan kalın sis tabakası, bazı yerleşim alanlarını da örttü.

aw141533-03.jpg

Dronlar tarafından 500 metre yükseklikten çekilen görüntülerde, yerleşim alanlarını örten sis bulutları nefes kesici güzellikte kaydedildi. Dağlar arasında oluşan sis tabakası, adeta beyaz bir deniz manzarası oluşturdu. Ağaçlar arasında kaybolan sisler, kartpostal niteliğinde bir görüntü sergiledi.

aw141533-02.jpgSis, sadece Serinhisar ve Acıpayam ilçeleriyle sınırlı kalmadı. Denizli'nin yüksek kesimlerinde de etkisini gösterdi. Özellikle merkezdeki Bağbaşı Yaylası'nda görüş mesafesi yer yer 2 metreye kadar düştü. Karayollarında da sis nedeniyle görüş mesafesi azalırken, sürücüler zor anlar yaşadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar