Ayrılmak isteyen kadını çocuklarının önünde bıçakladı!

Ayrılmak isteyen kadını çocuklarının önünde bıçakladı!
Denizli'nin Çivril ilçesinde çocuklarını mahallelerinde yapılacak 23 Nisan etkinliklerine götürmek isteyen bir kadın, daha önceden ilişki yaşadığı ve ayrılmak istediği kişi tarafından saldırıya uğradı. Çocuklarının gözü önünde 5 bıçak darbesi alan genç kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Denizli''den bir kadına şiddet haberi daha geldi. Denizli''nin Çivril ilçesinde çocuklarını mahallelerinde düzenlenecek şenlik alanına götürmek isteyen Nejla A., eskiden gönül ilişkisi yaşadığı öğrenilen Alparslan Z ile karşılaştı. İkili arasındaki konuşma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Nejla A.''nın ayrılma talebini kabul etmeyen Alpaslan Z, yanında taşıdığı bıçakla genç kadına saldırdı.

Çocuklarının çığlıklarına aldırmadan annelerini darp eden Alpaslan Z., Nejla A’yı sırt bölgesinden 1’i derin olmak üzere toplam 5 kez bıçak darbesiyle yaraladı. Kavgayı ayırmaya çalışan Ali Ö.’yü de bacağından bıçakla yaralayan Alpaslan Z., hızla bölgeden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Nejla A.’yı yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi''ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen anne, ileri derece tetkiklerinin yapılması için Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklanan A.Ö. ise ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

Şüphelinin kullandığı suç aleti bıçak olay yerinin yakınında bunundu. Çocuklarının gözü önünde bir anneyi defalarca bıçaklayan Alpaslan Z.’nin yakalanması için görevliler çalışma başlattı. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar