Denizli’de kural ihlali kazaya neden oldu: 3 yaralı

Denizli’de kural ihlali kazaya neden oldu: 3 yaralı
Denizli'nin Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Olay, A.O.K'nin 20 VD 402 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken, ışıkların yeşilden kırmızıya döndüğü sırada yolun karşısına geçmeye çalışmasıyla başladı. Bu esnada, henüz ismi öğrenilemeyen 34 HUJ 229 plakalı araç sürücüsü, yeşil ışıkta ilerlemeye devam etti. İki aracın aynı anda yola girmesi sonucu çarpışma kaçınılmaz oldu. Çarpışmanın etkisiyle A.O.K'nin yönetimindeki otomobil savruldu.

Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada A.O.K ve aracında yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza nedeniyle bir süre trafik yoğunluğu yaşandı. Ancak kazalı araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

aw128231-03.jpg

Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, olayın detaylarını ve sorumlularını belirlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Trafik kurallarına uyulmamasının kazanın temel sebeplerinden biri olduğu vurgulanırken, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha uyarıda bulunuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar