Denizbank’ın 28.katında sürpriz buluşma. Belözoğlu ve Arda Turan itiraf etti Terim doğruladı

Denizbank’ın 28.katında sürpriz buluşma.  Belözoğlu ve Arda Turan itiraf etti Terim doğruladı

Tüm Türkiye’nin konuştuğu Seçil Erzan davasında flaş bir gelişme daha yaşandı. Denizbank Şube Müdürü ile Fatih Terim’in konuşmaları ortaya çıktı.

Kamuoyunda ‘Fatih Terim Fonu’ olarak adlandırılan Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın spor camiasından çok sayıda ismi dolandırdığı davada yeni bir gelişme yaşandı.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in ifadesi ortaya çıktı. Ateş, dava dosyasındaki hangi 3 isimle buluştu? Ne konuştu? Dikkat çeken Fatih Terim detayı!

Seçil Erzan bir kez daha hakim karşısına çıkıyor: Arda, Emre ve Muslera duruşmaya katılacak mı?

Hürriyet gazetesinden Musa Kesler'in haberine göre, Hakan Ateş, 28. Kattaki odasında Fatih Terim, Emre Belözoğlu ve Arda Turan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ateş, o odada neler konuştuklarını detaylarıyla açıkladı.

Torunlar GYO, Torun Tower Ofis binasını Denizbank'a sattı - Foreks

“FATİH TERİM DE DOĞRULADI”

Şube Müdürleri olan Seçil Erzan ile ilk kez Fatih Terim’in Florya’daki kulüp davetinde şahsen tanıştığını vurgulayan Ateş, süreci şöyle anlattı:

Fatih Terim şahsi telefonumu arayarak görüşmek istediğini dile getirdi. Bir gün sonra genel müdürlükte buluşmak için sözleştik. Terim, Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile genel müdürlüğe geldi. Emre ve Arda çok büyük rakamlardan bahsederek milyon dolarları elden Seçil Erzan’a verdiklerini söyledi. Emre Belözoğlu ve Arda Turan, Seçil Erzan’a para vermeden önce Fatih Terim’e danıştıklarını dile getirdi. Terim’in kendilerine Seçil Erzan’ı kızı gibi gördüğünü ve güvenebileceklerini söylediğini ifade ettiler. Fatih Terim de o esnada bu konuşmaları doğruladı.

Ahmet Hakan'dan Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Fatih Terim'e 9 soru

“SEÇİL’E DOĞRU NEYSE ANLAT DEDİM”

Erzan’ın yanına giderek ‘Geçmiş olsun, doğru neyse onları anlat, insanlar mağdur olmasın’ şeklinde cümleler kullandığını belirten Ateş “Ağzımdan kesinlikle zimmet kelimesi çıkmadı. Kendisine baskı yapmadım. Doğruyu söylemesi için telkinlerde bulundum. Seçil Erzan’ın getirdiği belgeleri dahi görmedim” dedi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu: "Tek hedefim Fenerbahçe'nin başarısı"