Demet Şener: Ağlaya ağlaya ayrıldık

Demet Şener: Ağlaya ağlaya ayrıldık
Cenk Küpeli ile olan 19 aylık evliliğini bu yılın ilk ayında sonlandıran Demet Şener ayrılık sonrası ilk kez net konuştu.

Bundan yaklaşık iki yıl önce Cenk Küpeli ile evlenen ve evli kaldığı 19 ay boyunca da sosyal medyadan mutluluk paylaşımlarında bulunan Demet Şener, bu yılın ocak ayında evliliğini sonlandırmıştı.

Yaşadığı ayrılık sonrasında ilk defa net bir şekilde açıklamalarda bulunan Şener, Posta'ya verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"AĞLAYA AĞLAYA AYRILDIK"

2019’da iş insanı Cenk Küpeli ile evlendiniz. Çok mutlu görünüyordunuz. Ama ocakta ayrıldınız. Neden yürümedi? 

Bir yerde tıkandık. Zaten ağlaya ağlaya boşandık. Boşanmaya birlikte, gittik. Yanımızda avukatlarımız bile yoktu. Aynı arabayla gidip aynı eve döndük. Hala görüşüyoruz. En küçük kötü bir şey yaşanmadı aramızda.

O tıkanmanın sebebi neydi?  

Şöyle bir şey; çocuk yapmamız gerekiyordu sanırım. Ama ben de çocuklarımın üstüne çocuk yapma fedakarlığı istemedim, onu gösteremedim ve evliliği sonlandırdık.

Söylediklerinizden aşk bitmemiş sonucu çıkıyor. Belki yeniden birlikte olursunuz?

Bilmiyorum… Yani dediğim gibi zaten çok üzülerek ayrıldık. İkimiz için de durum aynı. Hala çok kıymet veriyoruz birbirimize. Biraz değişik bir durum oldu (Gülüyor) biz de anlamıyoruz tam ne olduğunu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar