Demet Özdemir, düğüne sayılı günler kala kınayı yaktı

Demet Özdemir, düğüne sayılı günler kala kınayı yaktı
Magazin dünyasının dört gözle beklenen düğünü, 28 Ağustos’ta yapılacak. Dün gece kına gecesi yapan Özdemir, kına yakılırken gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Oğuzhan Koç’tan evlilik teklifi almıştı. Uzun süredir beklenen düğünün 28 Ağustos’ta 2 gün boyunca yapılacağı açıklandı. Dün, sade bir kına gecesi yapan Özdemir''e yakın arkadaşları ve ailesi eşlik etti. Özdemir''in kınası yakılırken gözyaşlarını tutamadığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir''i istedi - Magazin Haberleri

YAĞIŞ NEDENİYLE DÜĞÜN ERTELENDİ

Geçtiğimiz ay aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan çift, bu akşam nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. İkilinin, beklenen yoğun yağış nedeniyle düğünü 28 Ağustos Pazar gününe ertelediği konuşuluyor.

KIRMIZI DUVAĞIN ALTINDAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Koç''un bekarlığa veda partisinin ardından Özdemir de kına gecesi yaptı. Geceye, ünlü oyuncunun yakın arkadaşları ve ailesi katıldı.

Demet Özdemir''in kına yakıldığı sırada kırmızı duvağının altında gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Demet Özdemir kınayı yaktı! Oğuzhan Koç... - Magazin haberleri

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDE HERKES DEMET’İN MASKESİNİ TAKTI

Oğuzhan Koç, Özdemir ile dünyaevine girmeden önce bekarlığa veda partisi gerçekleştirmişti. Gecenin sonunda Demet Özdemir partiyi basmıştı. Tüm erkekler Demet Özdemir maskesi takarak Koç ile poz vermişti. Geceye Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Tolga Akış gibi Koç''un birçok yakın arkadaşı katılmıştı.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç''un partisini bastı - Lifebursa.com - Bursa ve  Türkiye''den son dakika haberleri

ESKİ AŞKI ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan Oğuzhan Koç''un eski aşkı Zeynep Koçak, geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna "Google''a bak" yanıtını vermişti.

Koçak''ın bu cevabı, uzun yıllar aşk yaşadığı Oğuzhan Koç''u akıllara getirmişti. Basına yansıyan haberlerden sonra Koçak, yanlış anlaşıldığını ifade ederek, özür dilemişti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç''un düğünü ertelendi

“İKİ İNSANIN MUTLULUĞUNA GÜNLER KALA GÜNDEMİ OYALAMIYAYIM”

Ünlü isim, konuyla alakalı şunları söylemişti:

Sevgili arkadaşlar... Dün geceden beri uyuyamıyorum çıkan haberlerden dolayı. Beni sürekli takip edenler çok iyi bilir ki ''google it'' her soru-cevapta mutlaka yazdığım bir şeydir. Burada da atıfta bulunduğum 7-8 sene önce biten ilişkim değil, YouTube kanalımda bu konuyla alakalı yaptığım geyiklerdir. Bugüne kadar bir kere bile bu konuyla alakalı konuşmadım, konuşmam da... Neredeyse ilkokul aşkım denecek kadar geçmişte kalmış bir ilişkiyle alakalı hiç konuşmam. Ben yanlış anlaşıldığım için özür dilerim ama siz de bu iki insanın en güzel gününe günler kala gündemi bununla meşgul etmeyin lütfen. Sevgiler...

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar