Demet Akalın, Acun ılıcalı'dan, Semih Öztürk için özür diledi

Demet Akalın, Acun ılıcalı'dan, Semih Öztürk için özür diledi
Semih Öztürk, Survivor Ekstra yorumculuğundan çıkarıldı. Semih Öztürk, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “üzgün adam emojisi” paylaşınca Demet Akalın'dan destek gördü. Akalın, Acun Ilıcalı'dan Semih adına özür diledi.

Semih Öztürk, Survivor Ekstra yorumculuğundan çıkarıldı. Semih Öztürk, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “üzgün adam emojisi” paylaşınca Demet Akalın''dan destek gördü. Akalın, Acun Ilıcalı''dan Semih adına özür diledi.  

"HERKESİ AFFETTİM, BİR SENİ AFFEDEMEDİM"

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Matur, Twitter''dan yaptığı paylaşımda "Hayat böyle bir şey işte. Bugün varsın, yarın yoksun. Kimsenin hayatını değiştirecek kadar hakkına girmeden, üzmeden, kırmadan yaşamalı insan. Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim. İki dudağımın arasından çıkmıyor ''helal olsun''. Acım, öfkem, kırgınlığım geçmiyor" dedi.

Kurretülayn Matur''un bu paylaşımını Alpay Kazan için yaptığı ileri sürüldü.  Matur’un bu paylaşımı sonrası Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk programın yeni bölümünde yer almadı.

 Bu paylaşımın Acun Ilıcalı’yı sinirlendirdiği ve Survivor Extra yorumcusu Semih Öztürk''ün işine son verdiği iddia edildi.

Semih Öztürk''ün bu paylaşım sonrası kovulduğu konuşulurken haberi Furkan Dede verdi. Furkan Dede açıklamasında "Semih Öztürk bazı yaşanan özel sebeplerden ötürü bu sezonda bizimle birlikte olamayacak" dedi.

Furkan Dede’nin paylaşımı sonrası Semih Öztürk twitter hesabından üzgün bir emoji paylaştı. 

Konuya dair herhangi bir açıklama yapmayan Öztürk’e Demet Akalın’dan destek geldi. Demet Akalın paylaşımında "Ah o kadar üzgünüm ki bizler hiç suçun olmasa da özür dileyelim. Hiç kimse senin kadar o masaya yakışamaz. Acun Ilıcalı gerçekten çok üzgünüz daha aylar var bitmesine yarışmanın patronu yüce gönüllüğünü yapar" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar