Defne Samyeli tesettürlü kadınların diğer kadınlardan neden daha güzel olduğunu anlattı

Defne Samyeli tesettürlü kadınların diğer kadınlardan neden daha güzel olduğunu anlattı
Kızılcık Şerbet’inde Nilay karakterine hayat veren oyuncu Feyza Civelek, Defne Samyeli'nin programına konuk olmuştu. O programda Defne Samyeli, kapalı kadınların genç gözükme konusunda nasıl avantajlı olduklarını anlattı.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

En çok izlenen dizilerden biri olan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren oyuncu Feyza Civelek, Defne Samyeli'nin programına katılmıştı. Civelek, programda "Bence iş kadında bitiyor. Aldatmaması için kadın erkeğine her şekilde yetebilmeli" ifadelerine yer vermişti.

O programdan yeni çıkan kesitlerde Defne Samyeli, kapalı kadınların genç gözükme konusunda avantajlı olduklarını aktardı.

Başörtüsünün boyun çevresini kapattığı ve yüzü istenilen şekle soktuğundan bahseden Samyeli kapalı kadınların daha genç gösterdiklerini anlattı.

Samyeli, şu ifadelere yer verdi: "Tartışma yaratacak bir konu olabilir. Bir tesettürlü arkadaşım bana söylemişti. Kapanmanın insanı daha güzel ve genç gösteriyor. Yaşı ele veren konu önce çene ve boyun gidiyor. Hem bunu kapatabiliyorsun. Ayrıca boynu uzatabiliyorsun. Başörtüsü taktığın zaman yüzüne istediğin şekli verebiliyorsun. Bir tesettürlü arkadaşım bana söylemişti."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar