Defne Joy Foster, ölümünün 13. yılında unutulmadı! Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner paylaşımı dikkat çekti

Defne Joy Foster, ölümünün 13. yılında unutulmadı! Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner paylaşımı dikkat çekti
"Sihirli Annem"in Toprak'ı Jennifer Boyner, Defne Joy Foster'ın ölüm yıl dönümünde duygusal bir paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekti. Genç yaşta hayatını kaybeden Foster'ı anan Boyner, sosyal medya hesabından yaptığı makyaj videosuyla takipçilerini duygulandırdı.

Defne Joy Foster, ölümünün 13. yılında unutulmadı!

Defne Joy Foster'ın ölümünün 13. yılında, "Sihirli Annem" dizisinin sevilen karakteri Eda olarak hafızalarda yer edinen oyuncu, anılarını ve Foster ile olan güzel anılarını paylaştı. Jennifer Boyner, sosyal medya fenomeni olarak tanındığı günlerde, Foster'ın makyajını yapacağını belirterek duygusal bir anı yaşattı.

Paylaştığı makyaj videosunda Defne Joy Foster ile geçirdiği zamanlardan bahseden Jennifer Boyner, "Defne abla o kadar eğlenceliydi ki sete geldiği zaman setin atmosferi değişirdi" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Foster'ın evlerinin anahtarı olduğunu söyleyen Boyner, duygusal bir anının detaylarını paylaştı. "Bir gün baktım yanıma kıvrılmış o kadar tatlı bir an oluşmuştu ki... Umarım olduğu yerde çok mutludur" dedi.

1080xauto.webp

18373550-728xauto.webp

g.jpg

oou.jpg

0p0p.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar