Dede İbrahim Tatlıses torunları için dua istedi!

Dede İbrahim Tatlıses torunları için dua istedi!
Oğlu İdo Tatlıses'e düşkünlüğü ile bilinen İbrahim Tatlıses, ikiz torunlarının sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak torunları için dua istedi.

HAYRANLARINDAN DUA İSTEDİ

İbrahim Tatlıses, ikiz torunlarının sağlığı hakkında kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Ünlü sanatçı, X hesabından yaptığı açıklamada, ikiz torunlarından birinin kalbinde sorun olduğunu belirterek, hayranlarından dua istedi.

Ünlü çift İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Ancak, bu sevinç dolu anların gölgesinde bir durum yaşandı. İkizlerden birinin kalbinde sorun tespit edildiği ortaya çıktı.

Baba İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses, bu durumu duyurmak ve hayranlarından destek istemek için X hesabından bir paylaşım yaptı. Tatlıses, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Minik Tatlıses'imize herkesten dua istiyorum, ikizlerden birinin kalbinde sorun var, dualarınızı inşallah minik Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bizlere çok görmesin, Amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun!"

tt.jpg

tyt.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar