Davutoğlu'ndan YSK tepkisi: "İddialar çok vahim"

Davutoğlu'ndan YSK tepkisi: "İddialar çok vahim"
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyada dolaşıma giren seçim tutanakları ile YSK verilerinin uyuşmadığına yönelik paylaşımların ardından "YSK'yla ilgili ortaya saçılan iddialar çok vahim" şeklinde konuştu.

Gülsüm Hülya Sundu / Günboyu

14 Mayıs'ta gerçekleşen 28. dönem milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bugün, Türkiye'nin birçok bölgesinden gönderilen ıslak imzalı tutanaklarda yer alan oy sayıları ile YSK veritabanına girilen oy sayıları arasında çelişki olduğuna yönelik binlerce paylaşımın yapılması, siyasetçileri de harekete geçirdi.

Yeşil Sol Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu'nu hedef alan paylaşımının ardından, bir sitem de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan geldi.

"BU İDDİALAR MADDİ HATA DENİLEREK GEÇİŞTİRİLEMEZ"

Twitter hesabından paylaşım yapan Davutoğlu, "YSK'yla ilgili ortaya saçılan iddialar çok vahim. Bu iddialar maddi hata denilerek geçiştirilemez. Gerekirse tüm ıslak imzalı tutanaklar tek tek yeniden sisteme girilmeli. Her bir oy kutsaldır, hiç kimse bir tek oyu ziyan edemez!" ifadelerini kullandı.

davut1.jpg










YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar