Davutoğlu cephesinden Ali Babacan'a tepki geldi!

Davutoğlu cephesinden Ali Babacan'a tepki geldi!
Davutoğlu'na yakın isim olarak bilinen eski AKP Milletvekili Selçuk Özdağ, Ali Babacan'ın kurmayı planladığı partiye yönelik sosyal medyadan tepki gösterdi.

Yeni parti kurma hazırlığı içinde olduğu bilinen Ali Babacan, kurucusu olduğu AKP'den istifa etmesinin ardından ilk kez Habertürk canlı yayına konuk oldu. Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına konuşan Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kurma sürecine ilişkin de açıklamalar yapmıştı.

Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu'nun kurmayı planladığı parti için il başkanlarını belirlediğini ve düzenli toplantılar yaptığını ifade etti.

"Şu an bile İl Başkanları belli değil"

Ali Babacan'ın Davutoğlu'na yönelik sözlerine Ahmet Davutoğlu'na yakın isimlerden tepki geldi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Selçuk Özdağ, Babacan'ın ifadesinin yanlış olduğunu belirterek "Şu an bile İl Başkanları belli değil" ifadelerini kullandı.

Selçuk Özdağ'ın ifadeleri şu şekilde:

"Önce kurucular açıklanacak ardından da il başkanları açıklanacak"

Öte yandan Ahmet Davutoğlu'na yakın isimlerden biri olan Abdullah Başçı da Ali Babacan'a tepki gösteren isimlerden oldu. Medya Notu isimli siteye açıklamada bulunan Abdullah Başcı, “25 tane il başkanının atandığı iddiası doğru değil. Böyle bir durum söz konusu değil. Parti kurulmadan il başkanı atanmaz. İl başkanı atamamız gibi bir durum söz konusu değil. Parti ortaya çıkmadan il başkanı atanmaz. Önce kurucular açıklanacak ardından da il başkanları açıklanacak.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar