Dansıyla gündem olan Memleket Parti'li isim adaylıktan çekildi

Dansıyla gündem olan Memleket Parti'li isim adaylıktan çekildi
Milletvekili adaylığından daha çok dansıyla Türkiye'nin gündemine gelen Memleket Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Cem Saygı, adaylıktan çekildi.

Memleket Partisi''nde adayların kesinleşmesiyle birlikte Cem Saygı''nın Zonguldak''tan 5. sıra aday olduğu resmi olarak açıklandı. Cem Saygı''nın adı partinin resmi internet sitesindeki listede de yer aldı.

DANSI OLAY OLDU

Saygı''nın gençlerle bir aradayken yüksek sesli müzik eşliğinde yaptığı dans gösterisi sosyal medyada gündem oldu. Kendisini izleyenlerin alkışları ve ıslıkları eşliğinde dans eden Saygı''nın adaylık listelerinin açıklanmasının ardından "Artık adayım hizmet için geliyorum" paylaşımı yaptığı öğrenildi.

Dans gösterileri bazı kesimler tarafından ilgi görürken, bazı vatandaşlar da duruma tepki gösterdi. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından Memleket Partisi Genel Merkezince konuyla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Dansı ve söylemleriyle gündem olan Cem Saygı''nın Memleket Partisi''ne milletvekili adaylığından çekilme başvurusu yaptığı öğrenildi.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar