Danla Bilic sanatçı ve fenomenlere seslendi: "Herkesi müşahit olarak görmek istiyorum"

Danla Bilic sanatçı ve fenomenlere seslendi: "Herkesi müşahit olarak görmek istiyorum"
Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu öncesinde influencer ve sanatçılara seslendi. Biliç, sandık müşahidi olma çağrısını yinelerken, konu hakkında bilgi sahibi olmayanların hangi yolu izlemeleri gerektiğini açıkladı.

Züleyha Öncü / Günboyu

14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde salt çoğunluğun sağlanamaması üzerine seçimler, 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tura kaldı.

2. tur öncesinde her iki ittifakta da çalışmalar yoğunlaşırken, sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Twitter hesabından influencer ve sanatçılara seslendi.

"ÇEKİNECEK HİÇBİR ŞEY YOK"

Müşahit olmak için izlenmesi gereken yolları aktaran Bilic, takipçilerine çekinecek hiçbir durum olmadığını belirterek şu sözlerle seslendi

"Sandik gorevlisi veya musahit olmak isteyip yanlis bisey yapar miyim, becerebilir miyim diye dusunen soran binlerce genc var. Gorev oncesi youtubedan her partinin egitim videosu var ben iyi partinin de ak partinin de egitimlerini izledim mesela.

twit1.jpg

Yapmaniz gereken hersey tane tane anlatiliyo. Cekinicek hiccccbisey yok. Tv basinda beklemekten daha iyi bi fikir olmakla birlikte sonuc ne olursa olsun emin olun kendinizi daha iyi hissediceksiniz. Hadi sure bitmeden basvurun

twit-2.jpg

"GEÇERLİ BİR SEBEBİNİZ YOKSA SANDIK BAŞINDA GÖRMEK İSTİYORUM"

Musahit olun cagrisi yapan tum influencerlar, sanatcilar, herkessss cok gecerli bi sebebiniz yok ise sandik basinda gormek istiyoruz hepinizi hadi askolar

twit-3.jpg


OY VE ÖTESİNE KATILMAYA DAVET ETTİ

Bilic, ayrıca takipçilerini gönüllü sandık müşahit oluşumu olan Oy ve Ötesi ve Türkiye Gönüllüleri gibi oluşumlara katılmaya davet etti.

whatsapp-image-2023-05-16-at-19-13-12.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar