Daha önce ağzına telefon sokulan AKP’li vatandaş bin pişman: Ak Parti bize öyle bir kazık koydu ki

Daha önce ağzına telefon sokulan AKP’li vatandaş bin pişman: Ak Parti bize öyle bir kazık koydu ki
Daha önce bir sokak röportajı sırasında “Telefonunu göster” dediği için tepki olarak ağzına telefon sokulan AKP seçmeni yeniden röportaj verdi, “pişmanım” dedi.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Geçtiğimiz yıllarda bir sokak röportajında ekonomi ile ilgili bir gençle tartışan AKP’li seçmen, gence “Telefonunu çıkar” sözlerinin üzerine, vatandaşların tepkisiyle karşı karşıya kalmış, ağzına telefon sokulmuş ve gündem olmuştu.

Günlerce o konuşulan AKP’li seçmen bu sefer başka bir sokak röportajına konuştu, “Ellerim kırılaydı” diyerek pişmanlığını dile getirdi. Kendine Muhabir mikrofonuna konuşan vatandaş şu ifadeleri kullandı:

“Gidişat batık. Hiç memnun değiliz. Bir ara memnunduk ama din alet edildi, bizi kandırdı. En son bize öyle bir kazık koydu ki çıkmaz bir kazık koydu. Oyumu Tayyip’e verdim. Vermez olaydım, ellerim kırılaydı. Çok pişmanım. Pişman olmayacak durum mu şu? Antalya’da benim kadar AK Parti’yi savunan hiç kimseyi göremezsin. Ama şu anda Tayyip Erdoğan’dan nefret ediyorum. Ağzıma telefon sokuldu benim, yine de Tayyip dedim.“

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar