Dağda kaybolan oyuncu Julian Sands'ın cesedi bulundu!

Dağda kaybolan oyuncu Julian Sands'ın cesedi bulundu!
İngiliz aktör Julian Sands'in ocak ayında kaybolduğu California dağlarına yakın bir bölgede insan kalıntıları bulundu.

ABD'nin California eyaletinde Mount Baldy dağlık bölgesinde insan kalıntıları bulundu. İngiliz oyuncu Julian Sands, ocak ayında bu gölgeye yakın dağlık bir noktada tek başına yürüyüş yaparken kaybolmuştu.

Reuters haber ajansının aktardığına göre, bölgede yürüyüş yaparken cesedi bulan kişiler, 24 Haziran Cumartesi günü yerel saatle 10.00 sıralarında durumu yerel yetkililere ihbar etti. San Bernardino County Şerif Ofisi, olaya ilişkin açıklamasında, dağlık bölgede bulunan insan kalıntılarının, kimlik tespiti için adli tıp kurumuna gönderildiğini duyurdu.

YÜRÜYÜŞE ÇIKMIŞTI!

Oyuncu Julian Sands, California'daki San Gabriels Dağları'nın Baldy Bowl Bölgesi'nde 13 Ocak 2023 tarihinde tek başına yürüyüşe çıkmıştı. Los Angeles'ın yaklaşık 80 kilometre kuzeydoğusunda yer alan bölgede yürüyüşe çıkan aktörden daha sonra haber alınamamış, bölgede arama çalışmaları başlatılmıştı. Ancak bölgede çığ tehlikesi olduğu gerekçesiyle karada arama yapan ekipler bir gün sonra bölgeden çekilmişti.

"A Room With A View" "24" ve "Smallville" gibi popüler film ve TV dizilerindeki rolleriyle tanınan Sands, 2020 yılından beri Los Angeles'ta yaşıyordu. Aktör en son, başrollerini başrollerini Jack Lowden ve Peter Capaldi'nin paylaştığı 2021 yapımı "Benediction" dramasında izleyiciyle buluşmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar