D-100 Karayolu'nda seyir halindeki bir araç alev alev yandı!

D-100 Karayolu'nda seyir halindeki bir araç alev alev yandı!
Şişli Mecidiyeköy D-100 Karayolu'nda seyir halindeki bir araç alev alev yandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından yangın söndürülürken, hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi.

Şişli, Mecidiyeköy D-100 Karayolu'nda seyir halindeki bir hafif ticari araçta çıkan yangın, sürücünün dikkati sayesinde büyük bir felakete dönüşmeden önlendi. Edirne istikametinde meydana gelen olayda, hafif bir ticari araçtan yükselen dumanları fark eden sürücü, aracı hemen yol kenarına çekti. Ancak araç aniden alev aldı ve kısa sürede büyüyen yangın, aracın tamamını sardı.

basliksiz-1-w3u1-cover.webp

Sürücü ve diğer sürücüler yangını söndürmeye çalıştı ancak başarılı olamadılar. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, şans eseri yaralanan olmadı. Ancak yangın nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğu yaşandı.

screenshot-3-9cel.webp

Polis ekipleri tarafından 2 şeritten kontrollü geçişler sağlanırken, hafif ticari aracın çekici ile kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar