Cüneyt Özdemir böyle isyan etti: Allah belanızı versin

Cüneyt Özdemir böyle isyan etti: Allah belanızı versin
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Muğla'da vahşice katledilen Pınar Gültekin'e ilişkin yaptığı açıklamada, "Ulan aşkınız batsın. Allah belanızı versin. Dünyalar güzeli şu kadına yaptıklarına bak" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Muğla'da vahşice katledilen Pınar Gültekin'e ilişkin aptığı açıklamada, "Ulan aşkınız batsın. Allah belanızı versin. Dünyalar güzeli şu kadına yaptıklarına bak" ifadelerini kullandı.

"BU KAÇINCI?"

Konuşurken sinirlendiği görülen Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Beş gündür aranan Pınar Gültekin'in cesedi bulunmuş. Katil de yakalanmış eski sevgilisiymiş. Cemal Metin Avcı... Okudum şöyle bir, baktım. Dedim ki: 'Bu nedir ya.' Ve bu kaçıncı 'bu nedir' ya. Ulan aşkınız batsın. Allah belanızı versin. Dünyalar güzeli şu kadına yaptıklarına bak. Bir çıkmış diyor ki; 'Ben seviyordum onu o yüzden.' Seviyormuş... Dövüyor, öldürüyor, yakıyor üzerine beton döküyor. Sevgiye bak, aşka bak. 

'EN MARJİNAL ÖRNEKTEN KONUŞACAĞIZ'

Pınar Gültekin'le ilgili ne konuşabiliriz? Münevver Karabulut'la ilgili neler konuştuk. Saymaya çekiniyorum, utanıyorum artık. Ve de bitmiyor. Bir de hala diyorlar ki; 'Biz şu İstanbul Sözleşmesini kaldıralım.' Niye? Bıdı bıdı, birşeyler söylüyorlar. Al sana İstanbul Sözleşmesi. O bile bu adamları caydıramıyor, durduramıyorsa... Biz hala yumuşatalım... Niye? 'O bizim örf, adetlerimize uygun değil.' Diyebilirsiniz ki; 'En marjinal örnekten mi konuşacağız?' Evet! En marjinal örnekten konuşacağız bu meseleleri. Çünkü en marjinali konuşmadığın zaman artık herşey sıradanlaşıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar