Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayınlandı, Mülki İdare'de yeni atamalar gerçekleşti

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayınlandı, Mülki İdare'de yeni atamalar gerçekleşti
Remi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Türkiye genelinde 491 Mülki İdare Amiri'nin yeri değişirken, Jandarma Genel Komutanlığında da 72 General ve Albay yeni görev yerlerine atandı.

BİLECİK-SERHAT KAYA-GÜNBOYU

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararnamesine göre Bilecik'te de 2 kaymakamın görev yeri değişirken, 2 yeni vali yardımcısı ataması da yapıldı.

İl Jandarma komutanı değişti

Yayınlanan kararnameye göre Bilecik İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Muzaffer Sandal Jandarma Genel Komutanlığı emrine atandı. Albay Muzaffer Sandal'ın yerine ise, Adıyaman İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ferdi Erbakıcı atandı.

2 Kaymakam değişirken, 2 yeni vali yardımcısının ataması yapıldı

Kararname ile Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay ile Gölpazarı Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan'ın görev yerleri de değişti. Buna göre Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Rize'nin Ardeşen İlçesi Kaymakamlığına, Gölpazarı Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan ise, Kahramanmaraş Türkoğlu Kaymakamlığına atandı.

Diğer yandan Çanakkale Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol ve Balıkesir Vali Yardımcısı Akın Ağca Bilecik Vali Yardımcısı olarak atandılar.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl yayınlanan Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Görev yeri değişen yeni atanan mülki idare amirlerimize ve jandarma teşkilatımıza Cumhurbaşkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Kararnamesi hayırlı olsun" dedi.

1-002.jpg

2-001.jpg

3-002.jpg

4-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar