Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tıp Bayramı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tıp Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Erdoğan, salgına karşı vatandaşları sağlık çalışanlarına destek olmaya davet etti.

Erdoğan'dan Tıp Bayramı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle videolu bir mesaj yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Tüm dünyayı derinden sarsan salgına karşı son 1 yıldır yürüttüğümüz mücadeleyi başarı ile sonlandırmakta kararlıyız. Tüm vatandaşlarımızı tedbirlere riayet ederek sağlık çalışanlarımıza destek olmaya çağırıyorum" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde: 

Şimdiye kadar dünya genelinde 2 milyon 650 bin kişinin hayatına mal olan korona virüs salgını küresel bir tehdit olmayı sürdürüyor. Bu süreç aynı zamanda sağlığa ve sağlık altyapısına yapılan yatırımın ne kadar temelli olduğunu gözler önüne sermiştir. İnsanların ambulans dahi bulamadığı, yaşlı bakım evlerinde öldüğü vahim görüntülerin hiçbirine meydan vermedik. 

Hiç şüphesiz, bu başarıdaki en büyük pay, sağlık çalışanlarımıza aittir. Tüm dünyayı derinden sarsan salgına karşı son 1 yıldır yürüttüğümüz mücadeleyi başarı ile sonlandırmakta kararlıyız. Tüm vatandaşlarımızı tedbirlere riayet ederek sağlık çalışanlarımıza destek olmaya çağırıyorum. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar