Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbedilen teşkilat üyesine geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan  darbedilen teşkilat üyesine geçmiş olsun telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin'i, seçim çalışması sırasında yaşadığı saldırı sonrasında telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şahin'in sağlık durumunu soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbim şifalar versin" dileğinde bulundu ve Şahin'e, "Bize düşen bir şey şu anda var mı?" diye sordu. Şahin'in cevabı ise içtenlikle geldi; "Cumhurbaşkanım, sizin elinizde her şey. Ben bir şey diyemiyorum. Allah senden razı olsun" Erdoğan, Şahin'in sağlık durumunu öğrendikten sonra bir doktor gönderme teklifinde bulundu.

Yaşanan bu insani görüşme sırasında Ramazan Şahin, darp nedeniyle morarmalarının olduğunu ve evde dinlendiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin'e "Ben doktorumu sana bir göndereyim de seni bir de onlar gözden geçirsinler" şeklinde yanıt vererek, Şahin'in sağlığına önem verdiğini bir kez daha gösterdi.

Görüşme, Şahin'in teşekkürleri ve dua dilekleriyle son buldu.

NE OLMUŞTU?

AKP'nin Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin, 23 Mart'ta seçim çalışması sırasında darbedilmiş, saldırıyı gerçekleştiren ve olaya karıştığı belirlenen şüpheliler ise gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar