Cumhurbaşkanı Erdoğan Gine ziyaretini iptal etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gine ziyaretini iptal etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıktığı Afrika turunda bir sonraki durağı olacak Gine ziyaretini iptal etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurda döneceği bildirildi. Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Gine ziyaretini iptal etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıktığı Afrika turunda bir sonraki durağı olacak Gine ziyaretini iptal etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın yurda döneceği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın yarın çevrim içi gerçekleştirilecek NATO Liderler Zirvesi''ne katılacağı, bu gerekçeyle Gine-Bissau ziyaretinin ertelendiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Şubat tarihinde başlayan Afrika turu kapsamında Kongo Demokratik Cumhuriyeti ve Senegal’i ziyaret etmişti, yarın da Gine Bissau’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu programını iptal ederek yurda dönme kararı aldı.

NATO ZİRVESİNE KATILACAK


Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Erdoğan’ın programını iptal etme gerekçesine ilişkin şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız yarın çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek NATO Liderler Zirvesi’ne katılacaktır. Bu gerekçe ile Sayın Cumhurbaşkanımızın Afrika turunun üçüncü durağı olan Gine Bissau ziyareti ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve beraberindeki heyet Senegal ziyaretlerinin ardından Türkiye’ye dönecektir." (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar