Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici ve Aksakal'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici ve Aksakal'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim görüşmeleri kapsamında, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü.

Yaklaşan yerel seçimlere sadece 2 buçuk ay kala, siyasi partiler arasındaki işbirliği görüşmeleri hız kazanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim öncesi için Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı.

aa-picture-20240117-33462536-1.jpg

Basına kapalı gerçekleşen görüşmelerde, 31 Mart'taki yerel seçimlere yönelik olası iş birliği olanakları masaya yatırıldı. Toplantının gündeminde sadece yerel seçim çalışmaları değil, aynı zamanda Gazze'deki gelişmeler ve terörle mücadele de bulunuyordu. Ayrıca, Milli Uzay Programı'nın önemli bir ayağını oluşturan 'İnsanlı İlk Uzay Misyonu' da ele alınan konular arasında yer aldı.

aa-picture-20240117-33461846-1.jpg

AKP heyeti, DSP ve BBP heyetleriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde, seçim stratejilerinin yanı sıra ülkenin gündemini etkileyen ulusal meseleleri de ele aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar