Cumhur İttifakı'ndan Millet İttifakı'na tehdit

Cumhur İttifakı'ndan Millet İttifakı'na tehdit
AKP Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Büyükşehir Belediyesi'nde görevli zabıtaların da aralarında bulunduğu gruplar tarafından Cumhur İttifakı'na ait reklam afişlerine zarar verildiğini iddia ederek, Millet İttifakı'nı tehdit etti.

Seçim sürecinde yaşanan gelişmelerle ilgili AKP Adana İl Başkanlığı’nda Cumhur İttifakı’na mensup partilerin il başkanlarının katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. İttifak adına konuşan Başkan Mehmet Ay, reklam ve ilan panolarının kullanımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

AFİŞLERE ZARAR VERİLDİĞİ İDDİASI

Cumhur İttifakı’nın reklam afişlerine ve panolarına da zarar verildiğini aktaran Başkan Ay, şöyle devam etti:

“Bunu Adanalılar yapmaz. Oturuyorsunuz bürolarınızda bu işleri planlıyorsunuz ve ajanlarınızı, örgüt üyelerinizi salıyorsunuz. Bunları biliyoruz biz, kayıtlar var. Zabıta personeline yaptırıyorsunuz. Kendilerince de yalan uyduruyorlar. Bayram tebriklerini kaldırdıklarını söylüyorlar. Yalan. İnsanın aklıyla alay etmeyin. Ucuz işlere giriyorsunuz. Eğer siz bu tür işlerle ilgili kamu kurumlarını, zabıtayı, terör gruplarının yandaşlarını kullanıp bu işlere tevessül ediyorsanız bir gecede o afişler nasıl yırtılır, bir gecede o Millet İttifakı’nın bütün afişleri nasıl sökülür biz size gösteririz. Bizim sabrımızı zorlamayın. Belediyenin yıllık 8 milyar, ASKİ’nin de yıllık 12 milyar TL’sini kendi yandaşlarınıza peşkeş çekmeyin. Aklınızı başınıza alın. Bugünden itibaren afişlerimiz yırtılırsa bunun hesabını sorarız. Bugünden sonra Cumhur İttifakı’nın tek bir afişine zarar gelirse, Millet İttifakı’nın hiçbir afişini bırakmayız.” 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar