Çorum'da çocuklarının kavgasını ayırmak isteyen baba bıçaklandı!

Çorum'da çocuklarının kavgasını ayırmak isteyen baba bıçaklandı!
Çorum'da yaşanan aile içi anlaşmazlık, kanlı bir olayla son buldu. K.Ü. (18) ve E.Ü. (21) isimli kardeşler arasında çıkan kavga, babalarının müdahalesiyle daha da şiddetlendi. Bilinmeyen bir sebeple başlayan kavgada, baba N.Ü.'nün bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay Çorum'un Ulukavak Mahallesi'nde meydana geldi. Kardeşler arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek fiziksel bir çatışmaya dönüştü. Kavgayı ayırmak için araya giren baba N.Ü., çocukları ayırmak isterken aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

Yaralı baba, olay yerinden uzaklaşarak Fatih Caddesi üzerinde bulunan bir çağrı merkezine ulaştı ve hemen yardım istedi. İhbar üzerine sağlık ekipleri ve polisler, olay yerine sevk edildi. Yaralı şahıs, sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

aw146140-02.jpg

Şüphelinin yakalanması için polis ekipleri hemen harekete geçti. K.Ü., Anadolu 1. Sokak üzerinde yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

aw146140-04.jpg

aw146140-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar