Çöpçüler Kralı

Yandaşlıkta, yalakalıkta, yalanda ve utanmazlıkta hep bir adım önde olan iktidara yakın Takvim isimli sözde gazete basın tarihinin en aşağılık başlıklarından birine daha imza attı.

Gazetenin manşetinde kabak gibi resmini bastıkları Türkiye Cumhuriyeti'nin en çok oy alan ikinci partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu çöpçü gibi tasvir ederek üzerine de "Çöpçüler Kralı" başlığını attılar.

Çöpçüler Kralı filminde oynadığı rolle bir kez daha kendine hayran bırakan Türk sinemasının devi Kemal Sunal'ın fotoğrafının üzerine şopladıkları Kılıçdaroğlu resmiyle küçük akıllarınca dalga geçtiklerini zannettiler. 

İşte bu zihniyet yıllarca ezildiklerini, hor görüldüklerini, lümpen CHP'liler tarafından dışlandıklarını söyledi.

Bu zihniyet öyle ahlak yoksunu bir hale geldi ki bana kalırsa en onurlu mesleklerden olan temizlik görevliliğini aşağılama aracı olarak kullandı.

Bu utanmaz başlığı gördükten sonra kişisel Twitter hesabımdan 15 Ocak'ta yaptığım paylaşımda Kılıçdaroğlu'na şu sözlerle çağrıda bulundum:

"Takvim denen tuvalet kağıdı, Kemal Kılıçdaroğlu'nu aşağılamak için Çöpçüler Kralı başlığını atmayı uygun görmüş. Al sana büyük bir fırsat daha Kılıçdaroğlu. İlk grup toplantısında çık ve söyle; "Evet, sizin ve zihniyetinizin temsil ettiği pislikleri temizleyen bir çöpçüyüm.""

5 GÜN SONRA GELEN YANIT

Ve Kılıçdaroğlu Takvim gazetesine cevabı çağrımdan tam 5 gün sonra 20 Ocak'ta İzmit Belediyesi'ne yaptığı ziyaret esnasında verdi.

"Ben çöpçülerin kralı değilim, onların yanında, onlarla birlikte olmaktan şeref duyuyorum" diyen Kılıçdaroğlu "Gazetelerinde benim bir fotoğrafımı 'Çöpçüler Kralı' diye yapmışlar. Ben de üzülecekmişim. Bir tane çöp sepeti var, elimde de süpürge var. Çöpçülerin sorunlarını çözmek, çöpçülerin haklarını savunmak benim için onurlu bir görevdir."

Siz ve zihniyetiniz böyle yapmaya devam edin.

Sizi işte bu kibriniz ve halka olan uzaklığınız mahvedecek.

Siz asist yapmaya devam edin, biz skor yapmaya devam edeceğiz.

EMEKLİLERİ ÜZECEK HABER

Öte yandan bu gazetenin kapanacağı iddiaları da ortaya çıktı.

İddialara bakılırsa gazete kapanacak ve yayın hayatına dijitalde devam edecek.

Bildiğiniz üzere bu gazete öyle bir gazete ki 2020 yılında tam 302 gün emeklilere zam, ikramiye ve promosyon müjdesi vermişler.

Desenize emekliler bu duruma çok üzülecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları