Kupanın sahibi Liverpool oldu

Kupanın sahibi Liverpool oldu
İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City ile Federasyon Kupası'nı kazanan Liverpool, tarihin 100. Community Shield maçında kupayı müzesine götürebilmek için Leicester şehrindeki King Power Stadı'nda karşıya geldi.

Manchester City ile Liverpool''un karşı karşıya geldiği Community Shield maçında Liverpool sahadan 3-1 galip ayrılarak 16. kez bu kupayı kazanma başarısını gösterdi.

Liverpool karşılaşmanın ilk yarısını Trent Alexander-Arnold''un 21. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. Manchester City''de yeni transfer Julian Alvarez 58. dakikada oyuna dahil oldu ve 70. dakikada attığı golle skorda eşitliği sağladı.

SALAH TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

Liverpool''da 83. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Mohamed Salah gole çevirerek takımını bir kez daha öne geçirdi. Maçta son sözü Liverpool''un yeni transferi Darwin Nunez söyledi. Uruguaylı golcü oyuna 59. dakikada dahil oldu ve 90+4. dakikada maçın skorunu ilan eden golü kaydetti: 3-1

Bu sonucun ardından Liverpool 16. kez bu kupayı müzesine götürürken, 2006 yılından bu yana ilk kez Community Shield Kupası''nı kazanmış oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar