Çocuk sanılarak evlatlık alınan 'sosyopat cüce'den bomba itiraflar!

Çocuk sanılarak evlatlık alınan 'sosyopat cüce'den bomba itiraflar!
ABD'li Kristine Barnett ve eski eşi Michael Barnett tarafından 2010 yılında yedi yaşında olduğu düşünülerek evlatlık edinilen Natalia Grace Barnett'ten itiraf gibi açıklamalar geldi.

Çocuk sanılarak evlatlık alınan 'sosyopat cüce'den bomba itiraflar!

Geçtiğimiz ayın sonlarında ortaya çıkan ve uzun bir süre en çok konuşulan son dakika haberleri arasında yer alan 'sosyopat cüce' olayına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Bilindiği gibi, ABD'li Kristine Barnett ve eski eşi Michael Barnett çifti, 7 yaşında olduğu düşüncesiyle Natalia Grace'i evlat edinmişlerdi. Daha sonra Natalia'nın hareketlerinden şüphelenen aile, doktor muayeneleri sonrasında çocuk sanılan Natalia'nın aslında 22 yaşında olduğu gerçeğiyle yüzleşmişti. Grace'i üç yıl boyunca Indiana eyaletindeki evlerinde tek başına bırakan aile, Kanada'ya yerleştikleri için çocuğa kötü muamele etmek suçlamasıyla yargılanıyordu.

'SOSYOPAT CÜCE'DEN BOMBA İTİRAF

BBC Türkçe'de yer alan habere göre Kristine Barnett, evlatlık edindikleri Natalia'nın kendilerini öldürmeye çalıştığını söylemiş ve olayı bambaşka bir boyuta taşımıştı. Bu gelişmenin ardından ise, genç kıza 'sosyopat cüce' değerlendirmesi yapılmıştı. Kendisini savunan Natalia,flaş açıklamalarda bulundu ve bomba bir itirafta bulundu.

Nadir görülen bir cücelik hastalığı nedeniyle Natalia Barnett'in yaşı belirlenemiyor. Ukrayna'da doğan Barnett'in 2010'da evlat edinildiğinde yaşının 6 ile 8 arasında olduğu tahmin ediliyordu.

Eylül'de Michael ve Kristine Barnett çiftine Natalia Barnett'i 3 yıl boyunca bir dairede tek başına bıraktığı suçlamasıyla dava açılmıştı.

2012'de mahkemede Natalia Barnett'in yaşını kemik ölçümü raporlarıyla 8'den 22'ye çıkaran çift kefaletle serbest bırakıldı. Dava gelecek yıl görülmeye başlanacak.

Natalia, hakkındaki iddialara yönelik ise bomba bir açıklamada bulundu.

ABD'de çocuk değil, çocuk taklidi yapan ve kendisini evlat edinen çifti defalarca öldürmeye çalışan 22 yaşındaki bir sosyopat olmakla suçlanan Natalia Grace Barnett, CBS'te yayımlanan "Dr Phil" programında iddiaları reddetti.

Perşembe gecesi yayımlanacak programın tanıtımında Barnett, 16 yaşında olduğunu ve kendisini terk ederek Kanada'ya gittikleri için haklarında dava açılan çiftin iddia ettiği gibi zihinsel bir rahatsızlığı olmadığını söyledi.

'CAMA KANLA YAZI YAZDI, KAHVEME ÇAMAŞIR SUYU KOYDU'

Kristine Barnett, Natalia Barnett'in kendisini elektrikli çite itmeye çalıştığını, kahvelerine çamaşır suyu koyduğunu, gece uykuda kendisini ve kocasını bıçaklama girişiminde bulunduğunu ve cama kanla yazı yazdığını öne sürmüştü.

Natalia Barnett, programda hiç kemik ölçümü yaptırdığını hatırlamadığını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar