Çocuğun babasının tek el kuralına karşı bulduğu yöntem viral oldu

Çocuğun babasının tek el kuralına karşı bulduğu yöntem viral oldu
Babasının koyduğu kuralı akıllıca aşmak için oyuncağı dişleriyle tutarak seçen 3 yaşındaki çocuk, babasının dikkatini çekmeyi başardı.

Bir baba ile oğlunun, markette oyuncak reyonunda yaşadıkları ilginç anlar izleyenleri güldürdü. Baba, oğluna fazla oyuncak almaması için "sadece tek eliyle tutabileceği bir oyuncak seçmesi gerektiğini" söyledi.

Baba, oğluna alışveriş sırasında sadece tek eliyle tutabileceği bir oyuncak seçmesi gerektiğini hatırlattı. Ancak küçük çocuk, bu kuralı kendi lehine çevirecek bir yol buldu.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN ZEKASI

Küçük çocuk, boyu kadar büyük bir oyuncak seçerek babasının kuralını akıllıca aştı. Baba, endişelerini dile getirirken, çocuk ise iki eliyle tuttuğu oyuncak kutusunu yere bırakıp, ardından tek eliyle kavrayarak babasının kuralına uyduğunu gösterdi.

TEPKİLER VİRAL OLDU

Baba, "Tek eline sığması gerekiyor. Tek elinle tutabiliyor musun?" diye sorduğunda, küçük çocuk, "İzle baba." diyerek akıllıca hamlesini gerçekleştirdi.

Küçük çocuğun bu akıllıca hareketi, baba ile oğul arasında eğlenceli bir diyalog yaşanmasına neden oldu. İzleyenler, bu sahneyi izlerken gülümseyerek keyifli anlar yaşadılar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar